Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od května, kdy se mu nepodařilo postoupit do finále Eurovize, jsme o něm moc neslyšeli. Proto jsme byli rádi, že jsme si mohli se zpěvákem Benem Cristovaem (36) konečně popovídat. Hned na první pohled nás zarazilo, že nemá žádnou extravagantní barvu vlasů a vypadá vlastně docela normálně.

"Vydali jsme zrovna album Jen tak, které tedy není na žádném nosiči, ale streamuje se, takže prostě jen tak i vypadám," smál se Ben, který hodně koncertuje a vystoupení má naplánovaná do konce září. "Jsem příjemně překvapený, že lidi na koncerty chodí, trochu jsem se bál, že budou mít strach," má radost zpěvák.

Protože jsme se setkali na představení nové sociální sítě pro umělce CrowningArts, probrali jsme i tohle téma. S tím, co sám postuje, je Ben velmi opatrný, už vzhledem k tomu, že má přes třičtvrtě milionu sledujících.

"Občas sdílím, co dělám, promuju věci, na kterých pracuju, ať už jde o muziku, koncerty a další aktivity, které mi připadají, že mají smysl. A pokud jde o moje názory, snažím se sdělovat jen ty, za kterými si stoprocentně stojím, a i v tom jsem opatrný," vysvětloval.

"Doba je taková, že na všechno je protiargument a člověk se do toho nechce extra pouštět. Takže pokud nejsem v něčem opravdu vzdělaný, tak se urputnějších názorů zdržím," upřesnil.

Z tohoto důvodu třeba veřejně nezaujal postoj ani k očkování proti covidu. "Věřím, že je na každém, jak s tímhle pracuje. Já si to vyřešil po svém a nechci používat ani svůj ksicht ani svoje sociální média, abych lidi tahal na nějakou stranu. Diplomaticky řeknu, že jezdím na koncerty všude po republice, tak jsem udělal maximum pro to, abych byl vůči lidem bezpečný," řekl nám zpěvák.

Zajímalo nás také, zda je momentálně zadaný. A můžeme potěšit všechny fanynky. Ben je totiž aktuálně single. V našem videu se můžete podívat, jak zareagoval na to, když jsme mu nabídli, že bychom pro něj mohli hledat novou holku prostřednictvím Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám