Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka Danii Banks si posteskla nad svým milostným životem. S bohatými a mocnými muži, s nimiž v minulosti randila, štěstí nenašla. „Podváděli mě, ty holky mi to pak napsaly,“ svěřila a přidala několik historek.

„Jedna z nich mi dokonce ukázala fotku, kterou si vyfotila v bytě, kde jsem tehdy s přítelem bydlela. Taky jsem po domě nacházela obaly od kondomů a lístky do kina,“ šokovala modelka.

Nevěry partnerů se na ní prý podepsaly tak, že se pak cítila „odporná a bezcenná“. „Byla jsem na dně, proto chci najít normálního chlapa,“ říká Danii.

Vzhledem k tomu, že je úspěšnou influencerkou, má obavy, zda o ni budou normální kluci stát. „Nejsem proti randění s ‚obyčejnými‘ muži, ale myslím, že takoví mě nebudou chtít,“ přemítala v podcastu No Jumper.

Inspirací jsou pro ni rodiče, kteří jsou spolu už téměř padesát let. „Nakonec chci prostě normální rodinu, běžný život. Mí rodiče jsou spolu 47 let, celá moje rodina je plná lásky, žádné rozvody. Také po tom toužím,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám