Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský single táta Nathan Meads smazal profil na seznamce poté, co se setkával s bizarními reakcemi žen. Kvůli výrazné podobě s hollywoodskou hvězdou Bradem Pittem působil nedůvěryhodně a ženy jej osočovaly, že má Pittův fejkový profil. Jiné ho pro změnu stalkovaly.

„Některé mi jednoduše nevěřily, že jsem mu tak podobný, další mě obvinily z toho, že ze sebe dělám někoho jiného. Lidé si mysleli, že nejsem skutečný. Neustále mi psali, takže jsem prostě zrušil profil na seznamce a zůstávám single,“ říká Nathan s tím, že nehledá svou Angelinu.

Otec dvou dětí stále pracuje jako dělník, před třemi lety si ale začal přivydělávat i jako Pittův dvojník. A zakázek má prý habaděj. Není divu, slavnému herci je skutečně mimořádně podobný.

„Jsem jeho fanoušek, myslím, že to je skvělý herec. Všechny role ztvárnil brilantně, zdá se být gentlemanem a rodinně založeným mužem. To máme společné, i když stav konta bude velmi rozdílný,“ dodal Meads.

Reklama

Další články

Načítám