Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno známé přísloví praví: sportem k trvalé invaliditě. Své by o tom mohla vyprávět zpěvačka Alžbeta Bartošová (29), která nyní tráví dovolenou se svým přítelem, právníkem Lubošem, ve slunném Chorvatsku. Slovenská kráska si totiž při sportu způsobila zranění a kvůli velkým a nepřestávajícím bolestem musela vyhledat lékařskou pomoc.

„Každé ráno pravidelně běhám a tady na dovolené mi noha sjela do jamky a zvrtla jsem si kotník. Bolelo to a nemohla jsem došlápnout,“ řekla Super.cz Alžbeta, která kvůli bolestem zamířila rovnou k lékaři.

„Zašla jsem si na rentgen a ten ukázal, že je naštěstí vše v pořádku. Nohu mám nateklou, zafixovali mi ji a musím ležet. Na všem je ale třeba si najít něco pozitivního. Zaplať bůh, že to není nic vážnějšího, mohla jsem klidně skončit hospitalizovaná s horším úrazem,“ říká Betka.

Oporou, a to doslova, je jí partner. „Teď chodím s ovázanou nohou a přítel Luboš se mi směje, že pajdám. Jsem ráda, že ho tím bavím. Pajdám a těší mě, že dojdu na pláž, kde celý den proležím pod stromy. Ale mám velkou oporu v Lubošovi, který mi samozřejmě pomáhá,“ svěřila Alžbeta, na kterou po návratu opět čekají pracovní povinnosti.

„Budu ještě zkoušet pár dní roli Kristýny v hitmuzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway, těším se na zářijovou premiéru. A na Slovensku točím seriál Oteckovia,“ vypočítala Betka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám