Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herce Paula Walkera Meadow (22) oznámila zásnuby s hercem Louisem Thorntonem-Allanem. Prstenem na ruce se pochlubila na záběrech z bazénu. Vztah mladý pár zveřejnil teprve před měsícem.

Zatímco Meadow se věnuje modelingu a Nadaci Paula Walkera, kterou založila po smrti svého otce, Louis studuje herectví na škole Stelly Adler v New Yorku.

Meadow bylo pouhých 15 let, když její slavný otec Paul tragicky zahynul při automobilové nehodě. Hrdina Rychle a zběsile zemřel jako spolujezdec po nárazu vozu do veřejného osvětlení a stromu 30. listopadu 2013. Za volantem byl hercův přítel Roger Rodas, i on přišel o život.

Velkou oporu má Meadow v otcově kolegovi a příteli Vinu Dieselovi, který je také jejím kmotrem. „Byla první, kdo mi popřál ke Dni otců. Vidět ji s mými dětmi je krásné,“ uvedl filmový drsňák v nedávném rozhovoru. Rodiny pojí velmi blízké přátelství.

Reklama

Další články

Načítám