Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britské moderátorce, komičce a herečce Sue Perkins (51) diagnostikovali tumor na mozku v roce 2015. Nevěděla o něm, dokud v rámci televizní show Supersizers nepodstoupila detailní zdravotní prohlídku. Tumor je naštěstí benigní, bohužel měl však vliv na její plodnost.

„Nevím, jestli bych měla děti, ale v momentě, kdy vám někdo řekne, že něco nejde, začnete po tom toužit,“ přiznala britskému Mirroru.

„Někdy mi to rozhází hormony. Chodím na pravidelné kontroly, abychom si byli jistí, že vedlejší účinky nejsou enormní,“ popsala.

Tumor se nachází na hypofýze v jejím mozku, která je zodpovědná za produkci hormonů. Může mít řadu symptomů, včetně neplodnosti, ztráty sexuálního apetitu, u můžu ztráty erekce, u žen zvýšenou produkci mateřského mléka, váhové výkyvy a další.

„Prošla jsem si velmi, velmi temným obdobím od doby, co mi ho diagnostikovali. Až teď si uvědomuji, jak moc mi tahle malá věc zničila život,“ přiznala na závěr.

Kromě zdravotních potíží řešila komička také trable v partnerské oblasti. Po sedmi letech vztahu se nedávno rozešla s moderátorkou Annou Richardson.

Reklama

Další články

Načítám