Hlavní obsah
Článek

Slováci mají svou novou královnu krásy. Vítězkou šestadvacátého ročníku Miss Slovensko se stala Sophia Hrivňáková.

„Jsem velmi vděčná a šťastná. Myslím si, že titul Miss Slovensko 2021 si zasloužily všechny finalistky. Budu se snažit jim to dát nějakým způsobem najevo,“ svěřila se Super.cz těsně po svém zvolení Hrivňáková.

„Jsem nesmírně ráda, že se na druhém místě umístila moje spolubydlící a spřízněná duše Sylvia Šulíková a na třetím místě Jana Vozárová. Budeme super tým,“ dodala nová královna krásy pocházející z jednoho z nejkrásnějších slovenských měst Banské Štiavnice, mezi jejíž koníčky patří vizážistika a líčení.

Studentka farmacie obstála v porotě, které předsedal ředitel soutěže, módní návrhář Michael Kováčik. Ten do poslední chvíle netušil, jestli se mu s ohledem na protikoronavirová opatření podaří velké finále vůbec uspořádat. „Jsem spokojený s vítězkami a také s tím, že se nám podařilo uspořádat celý projekt i v nejisté pandemické situaci. Byl to skvělý ročník,“ řekl nám Michael.

Letošní finále slovenské soutěže krásy mělo vazbu i na Českou republiku. Soustředění probíhalo na začátku července v Praze a večerem provázel moderátor Libor Bouček.

Reklama

Další články

Načítám