Hlavní obsah
Článek

Infekce hlasivek, která Karla Gotta (†80) trápila koncem roku, mu způsobila mnoho starostí. Jako nejvytíženější hvězda českého showbyznysu nechtěl zklamat své fanoušky a tak zpíval, přestože mu nebylo dobře a hrozilo trvalé poškození jeho pracovního nástroje. "Naštěstí už jsou mé hlasivky naprosto v pořádku. V posledních letech jsem měl s nimi potíže už několikrát. Jednou jsem už chtěl se vším skončit a jel jsem se zeptat do ČKD, jestli by mě nepřijali zpátky," svěřil se Super.cz Gott.

Ten v ČKD pracoval až do roku 1960 jako elektromontér a tak se logicky chtěl vrátit na svůj starý "flek". "Jenže když jsem do Vysočan přijel, zjistil jsem, že ČKD už zrušili," říká s jasnou nadsázkou v hlase Mistr. Ten měl loni v polovině roku takové trable, že mu na čas jedna hlasivka úplně odešla. Naštěstí tehdy i dnes se dal zase do pořádku. Bez zpěvu by ostatně tento workoholik nevydržel snad ani den.

A co přeje čtenářům Super.cz do roku 2012? "Zdraví, štěstí úspěch a prachy. Nevím, proč je lidé v přáních tolik obcházejí. Není důvod. Vždyť prachy uklidňují," dodal výborně naladěný Karel Gott závěrem.

Související témata:
ČKD (Českomoravská-Kolben-Daněk)

Reklama

Další články

Načítám