Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Willie Garson (57) proslul rolí Stanforda Blatche v Sexu ve městě. Nejlepší kamarád Carrie se objeví i v připravovaném pokračování And Just Like That, a tak Willie pro Us Weekly zalovil v minulosti a zavzpomínal na kolegu, s nímž mu nešlo pořádně komunikovat.

Nejednalo se o nikoho jiného než o Mikhaila Baryshnikova (73), slavného tanečníka, choreografa a herce, který ztvárnil v seriálu Aleksandra Petrovskyho, velkou lásku Carrie, kvůli němuž se i odstěhovala do Paříže.

„Nejsem Rus, takže pro mě bylo velmi těžké navázat s ním konverzaci. Ne že by byl nepříjemný, ale je prostě jenom ruský,“ prozradil Garson.

„Zeptal jsem se ho třeba, co dělal předešlý večer a on odpověděl prostě, že večeřel. Konec konverzace, nijak to nerozváděl,“ uvedl příklad Willie s tím, že na takovou odpověď většinou pohotově zareagoval vtípkem.

„Odpověděl jsem mu, že já byl zase ve Studiu 54 a šňupal kokain ze zadku Grace Jones.“ Sice to nebyla pravda, ale hercovy žertíky na place prý všichni ocenili.

Doplnil, že během natáčení vždy panovala dobrá nálada a všichni byli přátelští. Možná i proto se rozhodl jít do pokračování, které se aktuálně natáčí v New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám