Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mariana Arias byla v Argentině velmi známou modelkou a přes konkurz se stala jednou z vedlejších postav v telenovele Divoký anděl. Sokyni v lásce Milagros (Natalie Oreiro) hrála tak dobře, že v seriálu zůstala až do konce a její postava Andrey v ní po Ivovi (Facundo Arana) vystřídala ještě několik dalších partnerů.

Jak už to v telenovelách bývá, jsou složitě zamotané a nechybí v nich podrazy a momenty překvapení. Těch měla její postava hned několik, ale po úspěchu Divokého anděla už se objevila jen v dalších dvou seriálech a vrhla se na kariéru novinářky.

Předtím, než se objevila v telenovele, zahrála si hlavní roli ve filmu Neumírej, dokud mi neřekneš, kam jdeš. Herectví ale Marianu nenaplňovalo a poslední roky působí na televizi La Nación Más.

Jak se můžete přesvědčit níže v galerii, Arias stárne s grácií a stále má proporce modelky. Její dcera Paloma Cepeda se po vzoru maminky také chvíli věnovala modelingu a nyní je z ní oděvní návrhářka, která má svou vlastní značku. Své matce jako by z oka vypadla.

Reklama

Další články

Načítám