Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Mabel (25) se svým fanouškům pochlubila sérií snímků z července a jako úvodní fotku zvolila tu nejvíce sexy. Ukázala se na ní v miniaturních bikinách, které jí ani nezakryly celá ňadra.

Dcera slavné švédské zpěvačky Neneh Cherry a anglického hudebního producenta Camerona McVeye se do povědomí fanoušků dostala písní Finders Keepers a své nadání potvrdila debutovým albem High Expectations. Z něj budete nejspíš znát její celosvětově úspěšné hity Don’t Call Me Up a Mad Love. Mabel dokonce v roce 2020 získala cenu Brit Awards za nejlepší sólovou britskou zpěvačku.

Ve své rodině má ještě další úspěšné hudebníky. Její nevlastní dědeček je americký jazzový trumpetista Don Cherry a nevlastní bratr Marlon Roudette je bývalý frontman hudebního uskupení Mattafix, které se dostalo i do českých hitparád s hitem Big City Life.

Mabel se narodila v Malaze a má britské, švédské a španělské občanství. Nyní žije v Londýně a je jednou z předskokanek na turné zpěváka Harryho Stylese, které bylo posunuto kvůli koronavirovým restrikcím.

Reklama

Další články

Načítám