Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rebel Wilson (44) vyrazila na jachtu k italskému pobřeží, kde si užívá slunce, a na pevnině obráží památky s přáteli. Blondýnka se s fanoušky sama podělila o plavkové selfie, v bikinách ji ovšem vyfotili i paparazzi.

Rebel prošla neuvěřitelnou proměnou, za minulý rok shodila 30 kilo a vypadá fantasticky. Sama přiznává, že do hubnutí šla kvůli zdraví, a protože se toužila stát matkou, a nyní se cítí mnohem lépe.

Australská herečka si nedávno pořídila nový dům v Londýně, zdá se tedy, že tam hodlá na chvíli zahnízdit. A možná mezi Brity najde i novou lásku.

Loňský vztah s fešným podnikatelem Jacobem Buschem nakonec nevydržel. Rebel se loni také svěřila fanouškům, že si nechala zmrazit vajíčka, netají se tím, že by se ráda stala matkou, ovšem v první polovině letošního roku naznačila, že má v reprodukční oblasti problémy. Ty však doposud blíže nespecifikovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám