Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor britského Talentu Ant McPartlin se o víkendu podruhé oženil. Jeho vyvolenou se stala Anne-Marie Corbett, která mu v minulosti dělala osobní asistentku.

Pár se seznámil skrze práci. Anne-Marie pracovala ve společnosti s manželkou Antova moderátorského kolegy Deca po dobu deseti let. V roce 2017 se stala Antovou osobní asistentkou, a i když spolu pracovali už dříve, jen ne tak blízce, pracovní vztah přerostl v milenecký. Oficiálně spolu začali randit v březnu roku 2018, poté, co oba opustili své partnery.

Corbett se v říjnu roku 2017 rozešla s manželem, se kterým má dvě děti a Ant oznámil odchod od manželky v lednu roku 2018. Téhož roku, ale až na Vánoce, požádal Anne-Marie o ruku. McPartlinův rozvod s první manželkou byl oficiálně uzavřen v dubnu loňského roku.

Pár si řekl svá ano v kostele svatého Michaela v hrabství Hampshire a podle zahraničních médií měla svatba vyjít na 15 miliónů korun. Nevěsta na sobě měla šaty od návrhářky Suzanne Neville za 450 tisíc korun, do kostela ji přivezl vůz v hodnotě devíti miliónů korun a ženich údajně zaplatil všem svým 100 hostům ubytování, které vycházelo na 30 000 korun za osobu. Další obří částky zaplatili novomanželé za pronájmy, jídlo, odvozy hostů, výzdobu a další výdaje.

Nechyběli ani hvězdní hosté. Z pořadu Britain’s Got Talent, který Ant uvádí spolu s Decem, dorazila zpěvačka a porotkyně Alesha Dixon (45) a herec David Walliams. Mezi hosty nechyběl ani moderátor oblíbené britské show This Morning Phillip Schofield.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám