Hlavní obsah
Článek

Takhle česká zpěvačka moc dobře ví, jak navnadit své fanoušky. Ostatně, pro svou postavu a celkovou vizáž je opěvovaná dnes a denně, podobně jako její slovenská kolegyně s božskou figurou Dara Rolins (51).

V letech 2002 až 2005 tvořila s Helenou Zeťovou a Terezou Černochou (40) známé dívčí trio Black Milk, ale později se každá vydala sólovou dráhou.

Před dvěma lety se také představila jako moderátorka a se slovenskou zpěvačkou Márií Čirovou prováděla talentovou show The Voice Česko Slovensko. Jejím otcem je legendární muzikant, jehož doménou je jazz a swing. Pokud stále netušíte, řeč je o krásné Tereze Kerndlové (37).

Brunetka se v posledních měsících nemůže nabažit krásné luxusní vilky, kterou si s manželem Reném nechali postavit v letovisku Estepona ve Španělsku. Kerndlové se tím splnil velký sen. Od té doby na svém profilu pravidelně sdílí videa a momentky z nového romantického hnízdečka, ale také prosluněné snímky z pláže, na kterých provokuje perfektními křivkami v plavkách.

Takhle bydlí ve Španělsku Tereza Kerndlová s manželem.

Tentokrát zvěčnila své skvostné pozadí před jedním z obrazů, které má ve sbírce, a fanouškům přiznala, že ve volných chvílích ráda maluje. Jenže obraz je asi to poslední, co její příznivce zaujalo. Podívejte se sami.

Reklama

Další články

Načítám