Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Líbačka Jakuba Prachaře (40) a Sáry Sandevy (26) na párty televize Prima nenechala chladnou exmanželku herce Agátu Hanychovou (38). Nerozčílila jí doběla ani tak líbačka s mladou herečkou, jako fakt, že dal přednost večírku a Sáře před jejich dcerou Miou.

Tu mají s Agátou ve střídavé péči. A právě ten den si Jakub dceru vyzvednul. "Vůbec jsem to nepochopila. Kdyby řekl, že má akci, mohla Mia v pohodě zůstat o den déle u mě a on si mohl večírkovat a ocucávat jak je libo," řekla Super.cz Agáta.

"Takhle byla teda s kým? Dana Batulková byla na akci také, takže ta těžko. Takže ji hodil na krk chůvě a šel si na párty, fakt skvělý," dodala Agáta, kterou Jakub evidentně rozčílil.

Hanychová před pár dny přiznala rozchod s Janem Loskotem a část víkendu trávila v Berlíně, kde se nevhodně vyfotila na Památníku holocaustu, za což si vysloužila vlnu kritiky od svých sledujících na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám