Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Ordinaci v růžové zahradě hraje odhodlaného svůdce žen. V soukromí ale srdce Roberta Urbana (37) patří už víc než tři roky jedné jediné ženě. Sympatický herec už nějaký ten pátek chodí s s pohlednou divadelní umělkyní Andreou Kheilovou.

Když se herec s partnerkou nevidí doma, potkávají se na divadelních prknech, oba totiž hrají v představení Tarzan v pražském Divadle Hybernia. „Momentálně jsem ale slaměný vdovec, protože Andrea trénuje na soustředění děti. Je bývalou reprezentantkou v gymnastice,“ řekl Super.cz Urban.

Hodnotí Urban jako výhodu, že žije s umělkyní? „Vždycky jsem měl partnerky z branže. Nevím, jaké je to mít partnerku odjinud. Je pravda, že ona je zároveň také sportovkyně,“ vysvětluje herec.

Bývalý tanečník a stepař, který na sebe upozornil také v šesté řadě pořadu Tvoje tvář má známý hlas, musí mít kvůli pohybově náročnému muzikálu Tarzan kondičku. Pomáhá mu ji udržovat i jeho partnerka, která je zároveň profesionální trenérkou? „Samozřejmě, že mě motivuje, jak je krásná a jak jí to sluší,“ říká Robert Urban, který ale nevyužívá partnerku k tomu, aby ho trénovala: „Já se stydím, a tak musím cvičit sám.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám