Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci července oslavila Dana Morávková (52) padesátiny. Věk si ale nepřipouští. „Pořád mám pocit, že jsem praštěná holka. Věk si nechci připouštět,“ řekla Super.cz. Herečka s manželem Petrem Maláskem a synem Petrem oslavila narozeniny v rakouských Alpách. Manžel a syn pro herečku ale připravili ještě jedno velké překvapení.

„Mám za sebou dovolenou. Byli jsme v Rakousku na kolech a kluci byli tak zlatí, že mě na jeden den unesli do Benátek. Byla jsem šťastná, tohle se líbí každé ženě,“ prozradila herečka.

„Věděla jsem, že je možnost vlakem dojet do Benátek. V minulých letech jsme tuto možnost zvažovali, ale nečekala jsem, že to budeme realizovat už letos,“ říká Morávková, která si užila nezvykle vylidněné město protkané kanály. „Pokud máte rádi Itálii, jeďte tam teď. Pořídíte si fotky, které byste si normálně neudělali,“ nabádá k návštěvě historických míst v Itálii.

Herečka má dovolenkování za sebou a nyní se vrhá do práce. S kolegy z Divadla Bez zábradlí bude jezdit po České republice s představením Jistě pane premiére a čekají ji také besedy s Honzou Dědkem a natáčení dalších dílů seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám