Hlavní obsah
Článek

Spolu se svou bývalou manželkou Markétou Mayerovou (56) tvořil Slávek Boura (57) ikonickou dvojici nováckého vysílání. Tato éra sice skončila, ale při vyslovení jejich jmen každý stále ví, o koho jde. Co nyní dělají? Roztomilou novinku má ve svém životě moderátor Slávek Boura. Stal se dědečkem, ale prý o tom nesmí mluvit.

„Jsem čerstvý děda, ale nesmím to moc říkat. Syn mi zakázal, abych to ventiloval na sociálních sítích i s fotografiemi a já to respektuji,“ prozradil moderátor v pořadu René Kekelyho Face to Face na Stream.cz a jedním dechem dodal: „Jsem pyšný děda, už jsem na to čekal dlouho."

Prvního vnoučete se Boura dočkal od jednoho ze dvou dospělých a již ženatých synů, které má z předchozího vztahu s první manželkou Lenkou. „Nejsou to synové, kteří vzešli ze vztahu s Markétou, ale mou první ženou Lenkou,“ upřesnil pro Super.cz Slávek Boura. „Oba kluci dělají v hoteliérství, jsou vysocí manažeři a jde jim to, mám z nich velkou radost,“ dodal v pořadu Boura.

O své první ženě Lence Boura nikdy příliš nemluvil. Vztah jim nevyšel, stejně, jako později právě s Mayerovou, s níž moderátorskou dvojici tvořil neskutečných 16 let. Spolu mají dnes už dospělou dceru Agátu. Vztah utrpěl prý proto, že spolu byli stále, šlo v podstatě o ponorku. „Náš vztah se vyčerpal, já jsem navíc introvert a Markéta extrovert. Ale tak se to ve vztazích stává,“ podotkl Slávek s tím, že s bývalou kolegyní a ženou spolu komunikují, pokud je potřeba.

A čemu se Boura věnuje nyní? „Tak hraju v divadelní společnosti Jardy Sypala, a protože mám státnice ze speciální pedagogiky, tak se tomu věnuji. Učím děti správně mluvit, dělám takzvané logo-hrátky, kdy formou hry pomáháme odstraňovat u dětí mluvní – řečnické vady. A pak se věnuji rétorice a komunikaci, což děláme s kolegyní a kamarádkou, herečkou a dabérkou Radkou Stupkovou, kdy společně nyní od září chystáme v ateliéru StarBag na Smíchově nové kurzy nejen pro manažery, mluvčí, úředníky, ale pro každého, kdo bude mít zájem, kdo musí třeba ve své profesi komunikovat. Nepůjde ale jen o klasickou rétoriku, ale také o mluvený i psaný projev, o základy PR, o celkovou prezentaci sebe sama. Na to se tady docela zapomíná,“ dodal Slávek Boura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám