Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Kevin Bacon a jeho žena Kyra Sedwick jsou důkazem, že i v pokročilejším věku a po 23 letech manželství si lidé mohou udržet štíhlé a sexy pevné tělo. Obdivuhodné jsou pak u obou především břišní svaly, což bylo zřejmé během jejich novoroční dovolené na Havaji, kde pobývali i s jejich dcerou Sosie (17) a synem Travisem (22).

Jisté je, že pár o sebe pečuje a posilování je jejich hobby, šestačtyřicetiletá Kyra měla například kromě pořádných ‚břišáků‘ i vypracované paže, ramena a stehna. Nad zadečkem, z boku i nad kotníkem navíc předvedla výrazné tetování. Třiapadesátiletý Kevin i jeho žena, rovněž herečka, si v předešlých dnech na dovolené užívali i na kánoích s přáteli a zamilovanost na nich byla znát i po dlouhých společně strávených desetiletích. Kevin nedávno také přiznal, že vzít si Kyru bylo nejlepší rozhodnutí jeho života.

Kevina Bacona si filmoví fanoušci jistě vybaví například z hororu Pátek třináctého, komedie Bistro, romantického filmu Bez dozoru, dramatu Pár správných chlapů, dobrodružné Divoké řeky, dramatu Apollo 13, či filmů Nebezpečné hry, Muž bez stínu a dalších. Kyra Sedwick září v poslední době především v televizní sérii Closer. Za tuto roli získala v roce 2007 Zlatý Glóbus a v roce 2010 cenu Emmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám