Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Děti Vala Kilmera (61) Mercedes (29) a Jack (26) se blýskly na losangeleské premiéře dokumentu z dílny Amazonu o jejich slavném otci. Ačkoliv se počin skládá převážně z materiálu, který natočil Val sám v průběhu celého života, na červeném koberci se legendární herec překvapivě neobjevil.

Jack pro dokument propůjčil svůj hlas, text mu napsal otec. Pro Deadline mladík nedávno zavzpomínal na otcovy filmařské ambice.

„Kamera u nás pořád běžela. Táta buď točil, nebo fotil. Ale nikdy jsme z toho nic neviděli. Jenom neustále tvořil, byly toho celé krabice. V jednu chvíli jsme mu to museli zatrhnout, protože se hromadily další a další,“ zavzpomínal Jack, kterého na premiéru doprovodila partnerka Talulah Brown.

„Docela nás štvalo, že nás pořád točil. Když mi bylo asi 12, došlo mi, že je jednoduše filmařem,“ doplnila bratra Mercedes.

Kilmer má děti s herečkou Joanne Whalley, s níž byl ženatý v letech 1988-1996. Dokument Val se od konce července promítá v amerických kinech, od pátku pak bude ke zhlédnutí na streamovací síti Amazon Prime.

Reklama

Další články

Načítám