Hlavní obsah
Článek

Před téměř 22 lety dotočila poslední díly telenovely Divoký Anděl, kde si zahrála Glorii, nejlepší kamarádku hlavní postavy Milagros. Jak vypadá argentinská herečka Gabriela Sari dnes? Podle jejího výrazného obočí byste ji jistě hned poznali.

Vedle Natalie Oreiro zářila už během natáčení, ale nyní je ještě krásnější. Gabriela Sari v září oslaví 45. narozeniny a poslední roky se věnuje hlavně své dceři, která jako by své matce z oka vypadla.

Čtyřletou holčičku Donnu má s novinářem Darianem „Rulo“ Schijmanem, se kterým zatím nevstoupili do svazku manželského. Jejich dcera má dokonce vlastní instagramový profil a už nyní je influencerkou se svými 141 tisíci sledujícími.

Gabriela Sari se po natáčení telenovely Divoký anděl objevila ještě v několika dalších seriálech, ale poslední roky se věnuje hlavně dceři a Instagramu, kde její sexy snímky sleduje před 722 tisíc lidí.

Nedávno fanoušky i u nás oblíbené telenovely potěšila snímkem s Ivem, tedy hercem Facundem Aranou. Vysmátou fotku okomentovala i Natalia Oreiro, která napsala, že jsou krásní, a se stejnými výrazy obdivu se ozvala i herečka Florencia Ortiz, která hrála v telenovele sokyni Milagros Pilar.

Reklama

Další články

Načítám