Hlavní obsah
Článek

Camila Cabello (24) je velmi úspěšnou a talentovanou zpěvačkou, je také holka krev a mlíko, a protože je neustále na očích, občas o svém vzhledu pochybuje. K tomu přispěli i hateři, kteří v minulosti například kritizovali její celulitidu.

Camila nedávno vzbudila pozornost videem na Tik Toku, v němž se s fanoušky podělila o myšlenky, které se jí honily hlavou při běhání. Místo aby na sebe byla pyšná, že dělá něco pro své zdraví, řešila, že jí z fitness úboru přetéká břicho.

„Uvědomila jsem si, že válčit s vlastním tělem už není cool. Normálním lidem také přetéká břicho z legín. Strachovat se neustále o to, jak vypadám, je vyčerpávající,“ přiznala.

Video se setkalo s velkým úspěchem a fanynky ji za něj bezmezně obdivují. „Hodně to pro mě znamená. Obzvlášť, když cítím ženskou podporu,“ uvedla v rozhovoru pro The Kyle and Jackie O Show.

„Na letišti mě zastavili lidé, kteří mi vzdali hold, že promuji pozitivní vnímání těla. Přišlo mi, že se s tím ženy ztotožňují a stojí za mnou. Bylo to osvobozující,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám