Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Telenovela Divoký anděl byla velkým hitem a těšila se velké oblibě i u českých diváků. Příběh Milagros a Iva se odehrával v 270 dílech a v seriálu se objevilo mnoho dalších herců.

Jedním z nich byl i zahradník Ramón, který se objevoval téměř v každém díle a byl nedílnou součástí domu Di Carlových. Tuto postavu hrál úspěšný herec a zpěvák Gino Renni, který se narodil v Itálii a do Argentiny se přestěhoval jako tříletý. Ten bohužel své herecké kolegy navždy odpustil ve věku 78 let.

Jeho letošní narozeniny, které měl 7. června, dostaly velice trpkou příchuť, protože Gino skončil v nemocnici s oboustranným zápalem plic, nakazil se totiž covidem. Byl hospitalizován téměř dva měsíce v argentinském institutu diagnostiky a léčby, kde také na následky nemoci skonal 1. srpna.

Na herce zavzpomínal v příspěvku Facundo Arana (představitel Iva), který k jeho snímku napsal: „Drahý Gino, člověk, který nepoznal zlo. Byl štědrý, úžasný společník a velký přítel, o kterém lidé mluvili jako o nejvěrnějším ze všech. Odpočívej v pokoji. Celému světu budeš chybět.“

Natalia Oreiro (Milagros) na svém profilu na Instagramu sdílela černobílý snímek Renniho, ke kterému napsala: „Šťastnou cestu, miláčku.“

Herec je tak už několikátou hvězdou telenovely Divoký Anděl, která už není mezi námi. Již v roce 2001 zemřel herec Arturo Maly (†61), který si zahrál Frederica Di Carla. V roce 2010 pak zemřel představitel Damiána Rapalla Norberto Diaz (†58), o rok později představitel majordoma Bernarda Osvaldo Guidi (†47). V roce 2012 pak v úctyhodném věku 92 let zemřela představitelka Dony Angeliky Lydia Lamaison a o další rok později odešel herec Humberto Serrano (†71), který hrál v telenovele hodného faráře.

Reklama

Další články

Načítám