Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucia Molnárová Bugalová (34) vychovává se svým manželem Michalem, jazzovým kytaristou, syna Emanuela (4) a dcerku Amálku (2). Letošní dovolenou hvězda nováckého seriálu Kameňák vůbec neplánovala, ale nakonec Lucia sbalila rodinu a kufry a zamířili do slunného Chorvatska, kde v bikinách vystavila své dokonalé křivky.

„Dovolenou jsme strávili na ostrově Ugljan - Zelená Punta. Mysleli jsme si, že letos na zahraniční dovolenou nepojedeme, ale naskytla se výhodná nabídka a té nešlo odolat,” řekla Super.cz půvabná Lucia, která se svým manželem letos oslaví 8 spokojených let v manželství. Společnost na dovolené dělaly rodičům nejen děti, ale také dlouholetí kamarádi.

„Byli s námi naši přátelé Zaujecovi, se kterými jsme se seznámili na Hlasu Československa, kde Juraj Zaujec také soutěžil. Takže po večerech v Chorvatsku jsme hráli na kytary a zpívali. Dovolená se povedla, bylo to velmi příjemně společně strávených šest dnů,” dozvěděli jsme se dále. Po nucené covidové pauze už se herečka opět těší na všechny pracovní povinnosti, které ji čekají.

„Píši texty k mým autorským písním, ráda bych vydala desku, věnuji se dabingu, divadlu, rýsuje se nějaké natáčení, v Praze hraji v Divadle Broadway v muzikálech Kleopatra a Tři mušketýři a stále jsem hlavně mámou dvou dětí, a tuhle roli mám úplně ze všech nejraději,” dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám