Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prosluněné dny u moře si aktuálně užívá Lucie Šlégrová (42) s rodinou. Vnadná vítězka soutěže krásy z roku 2005 (tehdy pod příjmením Králová) s manželem, hokejistou Jiřím Šlégrem, a dětmi odletěla na španělský ostrov Mallorca. U moře jsou po dvou letech a naplno si to užívají.

Někdejší modelka je po narození syna Rona opět ve formě. Do té se dostala díky pravidelnému chození. „Každý den jsem ušla z jednoho konce Litvínova na druhý konec takový okruh, bylo to 13 kilometrů, které jsem chodila hodně rychlou chůzí a praktikovala jsem to šestkrát týdně,“ prozradila Super.cz trojnásobná maminka svůj tip, jak rychle získat postavu do bikin.

Tu Lucie také předvedla a nutno podotknout, že takovou figuru jí lze závidět. V bílých plavkách vypadá někdejší vítězka soutěže krásy fantasticky. „Máme moc rádi všechny Baleárské ostrovy, a to včetně Ibizy, Menorky, Mallorky a Formentery,“ vzkázala z dovolené Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám