Hlavní obsah
Článek

Modelka a misska Lucie Kovandová (30) se vdala. Jejím vyvoleným se stal hokejista Komety Brno Petr Holík, kterému letos v lednu přivedla na svět syna Tomáše.

Na veselku si ale pár počkal až do léta a nadmíru si ji užil. Kráska se teď pochlubila svatebními fotkami, kde jí to coby nevěstě moc slušelo.

„Pan a paní Holíkovi. Děkujeme moc všem. Bylo to úžasný a nezapomenutelný. Další díky budou v následujících dnech, protože si to všichni zasloužíte. Díky vám byla naše svatba a náš den úžasný,“ rozplývala se šťastná novomanželka.

Kovandová se v roce 2013 stala Českou Miss World. Modelingu se ale věnuje už od patnácti let. Kráska o sobě dala vědět také díky tomu, že jednou přespala u Jaromíra Jágra (52), jenž jí nabídl nocleh v Praze ve svém bytě, aby v noci nemusela cestovat domů na Moravu. Ona i Jaromír tehdy tvrdili, že jsou pouze přátelé a o nic jiného, než o přespání nešlo. Kovandová byla ostatně zadaná a její tehdejší přítel o přespání u Jágra věděl. I tak se o ní často mluvilo jako o Jágrově „nocležnici“ či „schovance“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám