Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Suchoň se nedávno stal pyšným tatínkem syna Sebastiana, kterého mu přivedla na svět jeho manželka, bývalá tenistka Klára Koukalová.

Suchoň si novou roli tatínka nadmíru užívá, ač je to samozřejmě obrovská změna. Jeho manželka se teď pochlubila snímkem, na kterém její milý a rozkošný synek spí na jedné posteli. Maminka tak má najednou čas na odpočinek, ale ani tak nezahálí. „Suchoň a Suchoň. A co mám dělat já? Tak jdu uklízet, no,“ smála se.

Suchoň samozřejmě nechyběl ani u červencového porodu. „Konečně pořádná role. Role táty. Účast u porodu byla samozřejmostí. Klárka byla geniální a lékaři a celý personál liga mistrů,“ řekl Super.cz.

Moderátorovi se teď daří i po pracovní stránce. Po vyhazovu z Novy přijal nabídku konkurenční Primy, kde bude moderovat pořad Nový den. „Jsem vděčný za tuhle nabídku, nad kterou jsem se dlouho nerozhodoval. Hned na první schůzce s vedením televize bylo zřejmé, že jsme si sedli, a bylo mi jasné, že Nový den je to, co chci dělat. A okamžitě mě v tom podpořila i moje žena,“ liboval si čerstvý tatínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám