Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Nelly Řehořová (20) nedávno oznámila, že je čerstvě zamilovaná. Šťastnou ji dělá její nový přítel Matyáš, se kterým už nějakou dobu randí. V červnu společně poprvé navštívili Portugalsko a v těchto dnech si zamilovaný pár užívá letní dovolenou ve slunném Chorvatsku.

„Jsme na Jadranu, vyplouvali jsme na katamaránu z města Trogir a plujeme po ostrovech střední Dalmácie,“ sdělila Super.cz zpěvačka, která se pochlubila fotkami, na kterých je vidět, že si dovolenou opravdu užívá. Přítel Matyáš, který se věnuje jachtingu, měl první dny dovolené plné ruce práce a zpěvačka je na něj právem pyšná.

„První tři dny nás zastihl silný jižní vítr Jugo, který přichází ze Sahary a tradičně s sebou přinesl velké vlny. První dva dny posádka prozvracela, ale pod vedením mého přítele, který si to jako jediný užil, se nikomu nic nestalo. Potom Jugo odešlo a nyní si užíváme klidných bezvětrných dnů v opuštěných zátokách, kde se koupeme a šnorchlujeme. Dnes máme pod plachtami uplutých 110 námořních mil,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky.

Po návratu z dovolené ji čekají pracovní povinnosti, ve svém diáři má naplánované koncerty s kapelou a vystoupení v muzikálech Kvítek mandragory nebo Muž se železnou maskou.

„Také mě o prázdninách čekají ještě zkoušky muzikálu s hity Waldemara Matušky Láska nebeská v Divadle Broadway, moc už se na zářijovou premiéru, a hlavně na diváky těším,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám