Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k tomu, že žila, studovala a pracovala v Irsku, kde měla přítele, s herečkou Martinou Babišovou se seznamujeme až nyní, i když už jí pomalu táhne na třicítku. Tohle léto přicházejí do kin dokonce dva celovečerní filmy, v nichž si zahrála. Prvním byla komedie Shoky & Morthy: Poslední velká akce.

V ní si Martina zahrála po boku Jakuba Štáfka (33) a Štěpána Kozuba a na slavnostní premiéře k sebe kudrnatá zrzka okamžitě přilákala spoustu zejména pánských pohledů. Zvolila totiž šaty s výstřihem skoro až k pupíku, pod které si nevzala podprsenku. Vítr z plachet tak vzala i hvězdě reality show Natalii Mykytenko, která také přišla na slavnostní premiéru vynést svůj nabušený dekolt, kterého dosáhla díky umění plastických chirurgů.

Martina se snaží prosadit v Česku s příjmením, které ovšem poutá minimálně stejnou pozornost jako její premiérový outfit. "Ne, nehledejte podobu. Nevypadám ani jako koblížek nebo vodňanské kuřátko a doufám, že mu ani nejsem moc podobná. A babička si zrovna nechává zpracovat rodokmen, ale nepřišla na to, že by tam pan premiér spadal," řekla Super.cz Martina, která nemá v plánu příjmení měnit. Možná, že po svatbě.

Těšit se ni tohle léto můžeme ještě v komorním příběhu Minuta věčnosti, kde hraje s Jiřím Langmajerem (57). Společně s kolegyní Alenou Dolákovou (34) také připravuje seriál Mighty Woman, který píše čtveřice hereček rovnou v angličtině a Alena ho sama produkuje.

Reklama

Další články

Načítám