Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu svět obletěla zpráva, že herec Bob Odenkirk (58) zkolaboval při natáčení seriálu Volejte Saulovi v Novém Mexiku. Herce převezli do nemocnice a fanoušci se o něj velmi strachovali. Ukázalo se, že šlo o srdce.

„Mohu potvrdit, že je Bob po prodělání srdeční slabosti stabilizovaný,“ uklidnil fanoušky hercův tiskový mluvčí.

„On i jeho rodina by rádi vyjádřili vděk skvělému týmu lékařů a sester, kteří se o něj starali, stejně jako producentům a kolegům ze seriálu, kteří mu byli po boku. Odenkirkovi dále děkují všem, kteří na Boba mysleli a vyjadřovali jim podporu. V tuto chvíli budou vděčni za dostatek soukromí, zatímco se Bob bude zotavovat,“ dodal.

Hercův dvaadvacetiletý syn Nate ve středu tweetoval: „Bude v pořádku.“

Odenkirkův kolega ze seriálu Perníkový táta Bryan Cranston vyzval na sociálních sítích fanoušky, aby na jeho kamaráda mysleli.

„Ráno jsem obdržel zprávy, které mě znepokojují celý den. Můj kamarád Bob Odenkirk zkolaboval během natáčení Volejte Saulovi a zůstává v nemocnici. Prosím vzpomeňte si na něj ve svých modlitbách,“ prosil představitel Waltera Whita.

Odenkirk aktuálně natáčí šestou a poslední sérii spin-offu Perníkového táty, točit se začalo v březnu letošního roku. Poslední řadu by měl Netflix uvést v příštím roce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám