Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Limp Bizkit vyráží na letní turné a vypadá to, jako by vyměnili svého frontmana. Fred Durst (50) na Instagramu ukázal svou novou vizáž a je to velká změna.

Zpěvák se proměnil v šedivého svůdníka ze sedmdesátek, odkud také čerpal inspiraci na svůj sestřih a knírek. „Myslím na vás, sedmdesátky,“ okomentoval fotku Fred. Je v tuto chvíli jediná, kterou na svém profilu zanechal.

Fanoušci jsou z jeho vzhledu zmatení, a dokonce jej přirovnávají k jiným slavným osobnostem. „V první chvíli jsem si myslel, že je to nová fotka Davida Spada,“ uvedl jeden a další jej přirovnal k hvězdnému herci z Pretty Woman: „No do p*dele, jsem se lekl, že na mě zničehonic vyskočil Richard Gere.“ Padlo i jméno Jona Bon Joviho či protagonistů filmu Starsky a Hutch.

Další z fanoušků vyjádřil lehké pochybnosti, když se zeptal: „Jsi v pohodě, brácho?“ Na jeho novou vizáž se můžete podívat v galerii a posoudit sami, jestli je to posun k lepšímu.

Už tento týden by měl Fred s kapelou vystupovat v Chicagu na festivalu Lollapalooza a poté vyráží na dvouměsíční turné po USA.

Reklama

Další články

Načítám