Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulace o krizi v manželství se zpěvačkou Katy Perry (27) Russell Brand (36) ještě nedávno popíral, ale po vážné předvánoční hádce, kdy oba trávili svátky tisíce kilometrů od sebe, je to jasné. Nejdřív dvojice sundala snubní prstýnky a nyní už jsou k nahlédnutí i vyplněné rozvodové papíry. Důvodem ukončení čtrnáctiměsíčního manželství byly jak jinak, než nepřekonatelné rozdíly...

Žádost o rozvod přitom překvapivě podal Brand a média již začala spekulovat, jak by to mohlo vypadat s jejich majetkovým vyrovnáním. Podle britského deníku Daily Mail by si herec a komik Brand mohl přijít až na 20 miliónů liber (620 miliónů korun). Dvojice totiž před svatbou nepodepsala předmanželskou smlouvu a jmění, ke kterému oba v době manželství přišli, se tak bude dělit na půl. Jelikož je to právě popová hvězda Perry, která vydělávala výrazně víc, Brand by tak na rozvodu mohl podle kalifornských zákonů i pořádně vydělat.

Dvojice, jež se seznámila během natáčení komedie Dostaň ho tam v roce 2008, ale randit spolu začala o pár měsíců později po předávání cen MTV, se brala v říjnu 2010 při obřadu v Indii. Podle jejich známých měli od začátku poměrně bouřlivý vztah plný hádek a následných usmiřování, ale tentokrát už pomyslný pohár trpělivosti obou přetekl. Vánoce již trávili odděleně, Brand v Londýně, Katy s přáteli na Havaji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám