Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky první a nejslavnější vítězka pěvecké soutěže American Idol Kelly Clarkson bude muset platit svému exmanželovi tučné výživné.

Soud v Los Angeles rozhodl, že Brandonu Blackstockovi má platit 200 tisíc dolarů (4,3 miliónu korun českých) měsíčně jako výživné a příspěvek na děti. Informaci zveřejnil deník The Blast, ke kterému se dostaly soudní dokumenty. K částce došel po zvážení všech měsíčních nákladů a zohledněn byl i fakt, že měsíční příjem Kelly činí něco málo přes 34 miliónů korun.

Od dubna 2021 tak má Kelly platit více než tři milióny jako výživné exmanželovi a k tomu milión příspěvek na děti měsíčně. Exmanželé mají společně dceru River Rose Blackstock (7) a syna Remingtona Alexandera Blackstocka (5).

V dokumentech je také uvedeno, že se Brandon vzdává své kariéry hudebního manažera a stává se plnohodnotným farmářem. Blackstock dlouhá léta zastupuje zpěváka Blaka Sheltona, manžela Gwen Stefani (54), a v dokumentech uvedl, že práce pro něj mu zabere minimum času.

U soudu bylo zároveň zamítnuto, aby mohla Kelly Clarkson prodat jejich ranč v Montaně. Místo toho má nyní jeho náklady na starosti Brandon, kterého by tato nemovitost měla měsíčně vyjít na 1,7 miliónu korun, což pokryje částka z výživného.

Zároveň je Kelly povinna zaplatit téměř 27 miliónů korun za soudní výdaje spojené s jejich rozvodem. Částka v sobě čítá výdaje na právníky zpěvačky i jejího manžela.

Bývalý pár ještě není u konce s rozdělením majetku, nyní se řeší peníze a nemovitosti s ohledem na jejich předmanželskou smlouvu, kterou podepsali pět dní před svatbou. Ve chvíli, kdy Kelly a Brandon dořeší všechny aspekty rozvodového řízení, může se změnit výše či samotné placení výživného. Rozhodnutí je dočasné.

Clarkson požádala o rozvod v roce 2020 po sedmi letech manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám