Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) mívala malování jako příjemný koníček. K jejím kulatinám jí pak dcera uspořádala výstavu a o zpěvaččiny obrazy je čím dál větší zájem. Už by si měla vytvořit i ceník, protože zatím je prodává spíš známým a za hubičku.

"V prodávání nejsem zatím rozjetá. Vlastně ani nevím, za kolik se třeba prodal můj obraz vlčích máků, který jsem speciálně malovala pro charitativní aukci pro válečné veterány. Když ode mě někdo obraz chce, vždycky mu slevím. Jsem pod cenou, protože si ještě moc nevěřím," řekla Super.cz. A za kolik by prodala obrázek nám? "Ten malý vám prodám za tři tisíce," je z laciného kraje Petra.

Malování ji naštěstí neživí, to by přišla na buben. Opět začala vystupovat. "Přiznám se, že poprvé jsem po té dlouhé době nečinnosti šla na jeviště až se strachem. Proto jsem s sebou vzala i dceru Báru, která by mohla zaskočit," svěřila s tím, že společná vystoupení s dcerou a manželem mají připravená. Do party zatím ale nepřibrala vnučku Coco. "Sice zpívá krásně, ale spíš hodně dabuje. Myslím, že z ní bude spíš herečka než zpěvačka," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám