Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálka Mykytenko a Petra Malíková se divákům loni představily v show Svatba na první pohled. Obě daly sice svým ženichům šanci, ale ani jedné to nakonec nevyšlo. Blondýnka Natálka si v únoru nechala zvětšit ňadra a dnes se pyšní silikonovými čtyřkami, které hrdě vystavuje v hlubokých dekoltech.

Výjimku neudělala ani na premiéře crazy komedie Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Na ní se objevila s kolegyní ze Svateb Petrou, jež dala po soutěži košem fitness trenérovi Renému. A jak to tak vypadá, párům to ve Svatbách nevyšlo, ale zato se dařilo navazování přátelských vztahů.

Zatímco kluci se po skončení pořadu chodili v zimě společně otužovat, Petra s Natálkou rády zajdou společně do kina. Vyloženě je přilákal jeden z herců Štěpán Kozub, kterého obě zbožňují z komedie Tři tygři. „Jakmile se mi naskytla příležitost dorazit na premiéru filmu, kde hraje Štěpán ze Tří tygrů a Kuba Štáfek, tak jsem se těšila jako malá holka,“ řekla Super.cz Petra, jež hned měla jasno, kdo jí do kina doprovodí.

„Hned jsem věděla, kdo půjde se mnou - Naty, se kterou vyloženě milujeme hlášky ze Tří tygrů a mluvíme spolu takhle často,“ prozradila. „Film jsme si užily, smály jsme se na celý sál, já všechno komentovala a bylo fajn vidět herce naživo,“ neskrývala nadšení Petra.

Té ani nevadilo, že na sebe s hlubokým výstřihem strhla pozornost především Natálka. Petra aspoň směrem k jejímu poprsí poslala pořádný polibek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám