Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Mary J. Blige (50) vystavila své křivky na pláži v Miami, kam vyrazila s přáteli.

Královna soulu a hip hopu, což je přezdívka, kterou pro zpěvačku vymyslel Sean Puffy Combs (dřív Puff Daddy, či P. Diddy), vypadala v tyrkysových bikinách naprosto skvěle. Nechyběly ani výrazné šperky a obří náušnice, které jsou pro zpěvačku tak typické.

Mary nedávno uvedla na Amazon Prime svůj životopisný dokument s názvem My Life. Zpěvačka se v něm otevřela ohledně svých nejnáročnějších let, kdy bojovala depresemi a už dál nechtěla žít.

Těžká doba ji inspirovala k napsání alba My Life (1994). „Měla jsem to všechno v sobě a tehdy jsem byla schopná o tom zpívat a napsat to. Nevěděla jsem, že se tolik lidí cítilo stejně. Je v tom něco velice silného, inspirovat jeden druhého k tomu žít a chtít vidět další den,“ uvedla k dokumentu Blige, která vyrůstala v sousedství, které sama označuje za určitou formu vězení. „Dělo se tam mnoho špatných věcí a já se odtamtud potřebovala dostat pryč.“

Reklama

Další články

Načítám