Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pohyb je zdravý, to víme všichni. Ale jak na to, když si spíše než kolečko kolem domu, dopřejete dortík s kávou? Co takhle vyzkoušet netradiční aktivity, které vás budou bavit?

Kdo má doma bazén, má napůl vyhráno. Pohyb ve vodě je sám o sobě ideální aktivitou. Přidejte k němu hru s míčem a užijte si chvíle legrace. Balóny najdete v mnoha motivech i velikostech. A pokud hledáte něco nového, co jste ještě nevyzkoušeli, vodní skluzavka bude tou správnou volbou. Stačí připojit zahradní hadici a zábava může začít.

Hry na souši pro celou rodinu

Skákání přes gumu je hra pro děti i dospělé. Vyzkoušejte ji spolu s nimi a protáhněte kostru i mysl. Společenskou hru Gummy si oblíbíte celá rodina. A když vás začnou bolet nohy, v balení najdete návody na další typy her. Je libo něco menšího? Co takhle hopíka? Malý skákavý balonek, se kterým děti zažijí spoustu nečekané zábavy, je k sehnání v mnoha barevných i velikostních variantách.

Foto: Plum products ltd.
Akční zábava pro malé i větší děti

Pro super akční hraní vybírejte z mnoha verzí skákací trampolíny. V nabídce najdete varianty pro malé děti i odrostlejší. Dbejte na jejich bezpečnost a volte produkty s ochrannými prvky. Jste samotář nebo máte doma jedináčka? Hry nemusíte hrát jen ve dvou lidech. Vyzkoušejte třeba švihadlo. Kromě klasického skákání můžete trénovat různé triky a vymýšlet spoustu nových sestav. Bavit bude vás i vaše děti. Kdo toho uskáče víc?

A pokud hledáte něco opravdu odlehčeného, barevnou zábavu plnou bublinek budete milovat celá rodina. Bublifuky Fur Blu v mnoha variacích mají využití i pro dospělé. Buďte kreativní a zároveň se hýbejte.

Foto: TM Toys
Společná zábava s bublinkami Fru Blu

Hry plné aktivního odpočinku si můžete užít venku i doma. Stačí najít tu pravou právě pro vás. Vybírejte na mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám