Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již za pár dní oslaví herečka Dana Morávková (52) kulaté narozeniny, ale nastávající padesátku si nechce připouštět. "Jsou zásadnější momenty v životě. Třeba svatba s manželem anebo narození syna," řekla Super.cz představitelka doktorky Zdeny Tiché.

Právě ti dva jí k nastávajícímu jubileu připravili krásné překvapení. Výlet do neznáma, kdy si jen měla vzít pevné boty, batůžek a šatičky. Dalších indicií se jí od jejích chlapů nedostalo. Protože dovolenou tráví rodinka v Rakousku, kde vyrážejí hlavně za sportem, byla nadšená, když závěrečnou destinací byly romantické Benátky.

Herečka má sice sport a ježdění na kole, které jako dovolenkové aktivity preferuje její muž, muzikant Petr Malásek, ráda, ale procházka po mostech mezi kanály s vyhlídkou na gondoly nebo po náměstí svatého Marka jí udělala opravdu velikou radost. Fotila jako o život a byla šťastná jako blecha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám