Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina televizních diváků poznala první dámu české violy Jitku Hosprovou až díky její účasti v show StarDance. Půvabná blondýnka se sice do finále nedostala, ale na hudebním poli září nadále. A nyní ještě více. V pětačtyřiceti letech čeká svoje první vytoužené miminko.

Kolegu, muzikanta Maurizia Sciarettiho, který je jejím třetím manželem, si brala před třemi lety v srpnu na exotických Seychelách. Že se spolu snaží počít dítě, nikdy netajila.

"Jsem v pátém měsíci a termín mám na konci listopadu. Přibírání mám zatím plynulé. Nahoře mám pět kilo, cítím se skvěle a naštěstí jsem neměla ani žádné nevolnosti. Vše je v pořádku. Čekáme chlapce a moc se na něj těšíme," svěřila Super.cz krásná hudebnice.

Ta zatím pokračuje i v práci. "Pokud se nic nezmění mám koncerty naplánované ještě na září, říjen už jen snad jeden," řekla nám Jitka.

Na otázku, zda bude rodit v Česku anebo v Itálii, kde s manželem většinou žije, zatím nemá odpověď. "Objednali jsme se jak v Čechách, tak i v Itálii. V létě mám koncerty a kurzy v Čechách, v Itálii budeme pak v zimě. Podzim je stále ještě velmi nejasný. Mohu po dlouhé době konečně hrát a opravdu si užívám být opět na pódiu, a musím říci, že se mi v jiném stavu hraje báječně," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám