Hlavní obsah
Článek

Že se v dekoltu liší od spolužaček, si Ruska Anastasiya Berthier (26) všimla už ve svých 13 letech. „Prsa mi začala dramaticky růst. Ve 14 už jsem měla velikost košíčků DD a pořád se zvětšovala,“ svěřila brunetka s tím, že mít velká prsa pro ni ve školních letech bylo peklo.

Překážela jí při hodinách tělocviku i při volnočasovém sportování, protože při pohybu bolela, nejhorší ale byla nechtěná pozornost spolužáků, kteří si ji dobírali.

Anastasiya Berthier je hvězdou Instagramu, kde ji sleduje přes milion lidí.

„Když jsem přišla na střední školu, kluci o mně roznášeli nechutné drby a měli sexuální narážky. Jeden z nich rozšířil pomluvu, že jsem s ním a dalšími dvěma měla čtyřku na toaletách. V té době jsem byla panna, byla jsem naštvaná a hrozně jsem se styděla,“ popsala webu DailyStar. Posměšky prý vedly k depresím a školu nakonec opustila.

Ještě mezi 15. a 17. rokem Anastasiya trávila většinu času zavřená doma, postupně ale dospěla do fáze, kdy posměváčky a později trolly začala ignorovat a své křivky se naučila mít ráda.

„S depresemi jsem se vypořádala. U někoho to ale může vést k vážným psychickým potížím, nebo dokonce k sebevraždě,“ nabádá všechny, aby v komentářích na jiné osoby vážili svá slova - i ta, která pouští do internetového prostředí.

Dnes Anastasiya s hrdostí říká, že své tělo miluje. „Miluji své tvary, objem poprsí, boky i pas,“ vzkazuje.

Reklama

Další články

Načítám