Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Michal Janotka oslavil první výročí s krásnou Nikolou Veverkovou, kolegyní z Krimi zpráv. Michalovi nevyšlo manželství s exmanželkou Karolínou, které trvalo pouhý rok, ale nakonec našel štěstí u sympatické černovlásky.

Pracovně se znali dlouhá léta, i když spíš po telefonu než osobně. Michal dříve působil jako krajský reportér v Brně a Nikola zase v Praze. Jakmile se stal Michal moderátorem Krimi zpráv a začal dojíždět do pražského studia, jejich cesty se zkřížily.

Atraktivní černovláska prozradila, čím ji vysportovaný moderátor dostal. „Myslela jsem si, že je to takový ten frajírek z Brna. Pak když jezdil do Prahy a víc jsme si spolu povídali, tak jsem zjistila, že je to normální, fajn kluk, a že toho máme hodně společného,“ vysvětlila Super.cz Nikola.

„Není to prvoplánově o vzhledu, spíš zafungovala chemie, která je nepřenosná obrazem, a kterou jsem nikdy předtím nevnímala,“ řekla dál. Ale pochopitelně i vizáž sehrála svou roli. „Tak určitě, Michal je krásný chlap a samozřejmě mě dostal i na vzhled,“ uznává černovláska.

Netrvalo dlouho a pár spolu začal také bydlet. Zajímalo nás, jak to zamilované hrdličky vidí do budoucna, a zda už padla řeč na svatbu nebo společnou rodinu.

„Dáváme tomu volný průběh, rozhodně se ničemu nebráníme, ale že bychom se o tom už nějak bavili, to ne. Ale je to logické vyústění a nebráníme se ničemu,“ svěřil Super.cz Janotka. „Samozřejmě, už máme věk na to, abychom na to byli oba připravení. Jak to má být, tak to bude,“ doplnila ho krásná přítelkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám