Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá televizní hlasatelka a moderátorka Hana Heřmánková (61) strávila poslední den loňského roku v divadle Bez zábradlí na představení Indická banka. V něm vedle Dany Morávkové, Zdeňka Žáka a Josefa Cardy hraje i její syn Karel. Ten v bláznivé komedii hraje Inda, který vypadá spíše jako Avatar.

„Vím, že ta podoba s Avatarem je velká, ale opravdu v té hře žádní mimozemšťané nejsou,“ smál se Karel Heřmánek mladší. O představení bylo v poslední den takový zájem, že divadlo přidalo ještě jedno představení. „Jsme moc rádi, že se diváci na téhle hře dobře baví. My si to totiž na jevišti taky dost užíváme,“ říká Morávková. Ta si pak s hereckými kolegy po posledním představení v roce přiťukla sklenkou whisky.

Karel Heřmánek mladší pak dokonce od výrobce destilátu dostal potvrzení o své výjimečnosti. „Když už na to mám certifikát, tak jsem asi opravdu výjimečný,“ pobaveně glosoval zvláštní ocenění.

Výjimečnost mají u Heřmánků zřejmě v rodině. Ačkoliv Hanka už příští rok oslaví padesátku, tak vypadá minimálně o patnáct let mladší. O bývalé nejpopulárnější televizní hlasatelce je navíc dobře známo, že se vyhýbá službám plastických chirurgů. O to je její mladistvý vzhled obdivuhodnější. „Všichni se mne ptají, jestli nemám na svůj mladický zjev nějaký recept. A já vždycky říkám, že hlavní je spokojený život,“ dodala Hana, která má s hercem Karlem Heřmánkem (76) celkem tři syny.

Reklama

Další články

Načítám