Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Atopický ekzém je možné zvládnout správnou péčí o pokožku. Ekzém pomůže zklidnit vhodná kosmetika i výživové doplňky. Atopický ekzém trápí dnes až 20 % populace. Zhoršuje ho stres, nevhodná strava a v dnešní době často i prodělání nemoci covid-19. Výskyt ekzému provází obvykle urputné svědění a v důsledku toho i problémy se spánkem, zejména u dětí. Typická je suchá, začervenalá a praskající pokožka. Česká značka Protopan se vývojem přípravků na ekzém zabývá už 9 let a výsledky jsou překvapující.

Protopan® Local Cream

Foto: Herbo Medica
Více

Foto: Herbo Medica

Komerční sdělení

Nejprodávanějším přípravkem z řady Protopan je jednoznačně Local Cream bez kortikoidů, určený k promazávání ložisek atopického ekzému. Dodává hluboko do kůže důležité složky pro tvorbu účinné kožní bariéry, která brání vnikání škodlivých a dráždivých látek do kůže a zmírňuje tak pocit svědění a brání vzniku zánětu. Krém bez parfemace a lanolinu je vhodný i pro batolata.

Protopan® Shower Oil

Foto: Herbo Medica
Více

Foto: Herbo Medica

Komerční sdělení

Klasické sprchové gely dráždí a vysušují pokožku, odborníci z Protopanu proto vyvinuli Protopan Shower Oil se squalenem. Šetrně myje a zanechá pokožku vláčnou a jemně promaštěnou. Můžete ho použít na celé tělo a dopřát si tak konečně po koupeli či sprše příjemný pocit. Navíc přírodní organická sloučenina squalene má mimořádně příznivý účinek na kůži. Urychluje její regeneraci a hojení a zlepšuje a udržuje pružnost pokožky. Je vhodný i pro děti.

Měsíční kúra Protopan® complete

Foto: Herbo Medica
Více

Foto: Herbo Medica

Komerční sdělení

Inovativním způsobem řešení ekzému je měsíční kúra Protopan® complete. Kúra obsahuje kosmetiku pro atopickou pokožku bez kortikoidů a doplňky stravy, které dodávají tělu látky pro posílení střevní mikroflóry, ke zlepšení pružnosti pokožky a zmírnění svědění a také k odkyselení organismu. Při nákupu celé sady tří cílených doplňků stravy a dvou promazávacích přípravků nyní ušetříte téměř 200 Kč.

Další články

Načítám