Hlavní obsah
Článek

Máte pocit, že poslední dobou nestíháte a jste příliš unaveni? Tak to je ten pravý čas na odpočinek. Únik do královského prostředí plného pohody a romantiky, které Vám pomůže zapomenout na každodenní starosti.

I tak by se dal popsat romantický pobyt v krásné přírodě Středočeského kraje. Jen kousek od Prahy i Karlových Varů. A kam že se máte vydat? Není třeba vyhledávat zahraniční dovolenou, stačí navštívit Šanov, který se nachází v okrese Rakovník. Zámecký hotel Château Šanov nabízí přesně takové zázemí, které potřebujete. Zde načerpáte nejen sílu, ale rovněž si užijete skutečný královský pobyt, plný překvapení a exkluzivní nabídky. V první řadě vás opustí stres a vy si můžete skutečně užít vysněný klid. Luxusní ubytování a služby, které se zde poskytují, jsou hotovým balzámem pro duši i tělo.

Foto: Hotel Šanov
Zámecký hotel Château Šanov

Skvělá kuchyně

K zámecké nabídce patří i chutný pokrm. Věřte tomu, že v tomto případě budete překvapeni, co vše si můžete vychutnat. V luxusní restauraci se pokocháte nejen kreativitou kuchařského umění, ale rovněž pestrou kombinací chutného menu. Gastronomický zážitek je inspirován přírodními surovinami, které jsou vždy čerstvé, což ovlivní celkový dojem z pokrmu.

Foto: Hotel Šanov
Zámecký hotel Château Šanov

Jak nejlépe nechat zregenerovat svoje tělo?

Je pravdou, že komfortní pokoje jsou základem pro vydatný odpočinek v tak nádherném prostředí. Na ploše 1 800 m2 je k dispozici balneo, bazén, sauny a pro zdatné sportovce nechybí posilovny a fitness. Vynikající Wellness & SPA není samozřejmě vše. Hosté si mohou objednat masáže, pedikúru a i například manikúru. Pouvažovat lze i o zámeckých rituálech, které jsou velmi přínosné pro tělo.

Foto: Hotel Šanov
Zámecký hotel Château Šanov

Luxusní prostředí hotelového zázemí je vhodné pro skvělou dovolenou, únik před stresem nebo pro společenské události. Není problém si zde vytvořit skutečné zázemí, vypůjčit si elektrokolo a vyjet se kochat místní přírodou. Naleznete zde nádhernou cyklostezku, která vás dovede až na Křivoklát. Pokud přijedete s vlastním kolem, tak vám bude k dispozici i úschovna kol. Nicméně komfort bude mít i váš automobil v podzemní garáži.

Foto: Shutterstock
Zámecký hotel Château Šanov

Zámecký hotel Château Šanov je plný neskutečných zážitků a překvapení o kterých se musíte přesvědčit jednoduše na vlastní kůži!

Další články

Načítám