Hlavní obsah
Článek

Dolly Parton (78) a Carl Dean (78) jsou spolu 57 let a manželé 55. A zdá se, že vášeň mezi nimi nevyprchala. V úterý Carl oslavil narozeniny a jeho manželka se rozhodla pro originální blahopřání. Natočila video vzkaz v sexy oblečku králíčka, ve kterém se nechala také nafotit.

Nechyběla ani ouška, ovšem hlavní roli hrály pochopitelně její nepřehlédnutelné silikony. Dolly proslula kostýmy, které zdůrazňují její přednosti, tedy extra štíhlý pas a bujné poprsí.

A splnila si tak trochu přání zapózovat si znovu pro Playboy. Country legenda se krátce před svými 75. narozeninami nechala slyšet, že by se u příležitosti životního jubilea ráda objevila na obálce pánského magazínu. Pro ten se nechala nafotit před 42 lety.

„Pamatujete si, když jsem říkala, že chci k 75. narozeninám pózovat pro Playboy? Je mi 75, ale oni už magazín nemají. Můj muž miloval mou fotku na obálce, a tak jsem přemýšlela, jaký dárek by mu udělal radost. I po 57 letech si myslí, že jsem rajcovní kočka a nehodlám mu to rozmlouvat,“ popsala na Twitteru.

Manželovi nechala zarámovat fotku obálky Playboye, spolu se současným portrétem v sexy kostýmku.

„Na první fotce jsem byla taková malá máslová kulička, na druhé jsem spíš tavený sýr,“ popsala fotografie. Reakci manžela, který si v průběhu let bedlivě střeží své soukromí, ovšem neukázala. Zachytila ho pouze zezadu.

Dolly a Carl se poznali v Nashvillu, když jí bylo pouhých 18 let a jemu 21. Vzali se o dva roky později. Když se z Dolly stala hvězda, Carl dal jasně najevo, že nemá zájem žít ve světle reflektorů.

„Šoubyznys ho zkrátka nezajímá. Nestojí o to, aby ho lidé poznávali, když jde na nákup do obchodu,“ vysvětlila v rozhovoru pro Playboy z roku 1978.

A co je tajemstvím jejich šťastného manželství? Podle Parton hlavně humor. „Můj muž je především dobrý člověk. Ale má báječný smysl pro humor. Rozesměje mě a baví každý den. Je velmi sebejistý,“ řekla o něm magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám