Hlavní obsah
Článek

„Sny se plní!“ tak popsala Megan Thee Stallion (26) svůj velký úspěch. Jako první rapperka vůbec se objevila na obálce plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated, kde zapózovala ve vykrojených bikinách.

Megan, vlastním jménem Megan Jovon Ruth Pete, je majitelkou plných křivek, na které je vyloženě radost pohledět. Často je předvádí ve žhavých videoklipech nebo na sociálních sítích.

Rozhodně také ví, jak pózovat před objektivem. Objevila se například už v kampani na prádlo zpěvačky Rihanny, spolupracuje ale i s dalšími značkami.

„Když mi zavolali, že mě chtějí, nemohla jsem tomu uvěřit. Být první rapperkou na obálce je opravdová pocta,“ popsala pro magazín People.

Focení ji bavilo, ale přiznala, že si během přípravy na něj dost mákla. „Trénovala jsem měsíce, takže jsem byla připravená.“

Megan je jednou ze tří hvězd, které se letos blýsknou na obálce ikonického magazínu, dalšími jsou transgender modelka Leyna Bloom, která je zároveň první transgender modelkou, které se dostalo této pocty, další pak tenistka Naomi Osaka.

Reklama

Další články

Načítám