Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přemýšlíte o výměně telefonu a chcete ho pořídit především výhodně? Telefony Xiaomi jsou v nižší cenové kategorii a jako ke všem novým mobilům nad 1 999 Kč k nim na Alze můžete koupit službu prodloužené záruky +1 rok a získat tak splátky bez navýšení. Nový telefon dostanete hned a platit budete potom.

Občas se každému stane, že si nutně potřebuje koupit nový telefon. Ten starý se buď rozbil, nebo prostě potřebuje jen vyměnit za výkonnější model. Ne vždy u sebe ale každý má dostatečný obnos peněz. Nejen pro tyto zákazníky nabízí Alza mobilní telefony na splátky, třeba právě Xiaomi. Velkou výhodou je, že při pořízení mobilu společně s prodlouženou zárukou o 1 rok se vám cena rozloží na 36 splátek, a dokonce bez navýšení. Na úrocích tedy nezaplatíte ani korunu navíc. Tato akce je však platná pro všechny nové mobily nad 1 999 Kč.

Kroky jsou jednoduché

A jak akce funguje v praxi? Vyberete si na Alze mobilní telefon nad 1 999 Kč, zvolíte možnost

Koupit na splátky bez navýšení s prodlouženou zárukou, vyplníte údaje a nyní už jen čekáte na vyřízení. Objednaný mobil od Xiaomi si poté vyzvednete na pobočce a odnesete domů bez placení. To totiž začne až od příštího měsíce.

Pokud si tedy pořídíte například mobil Xiaomi Redmi Note 10 5G 64 GB za 5 299 Kč a prodlouženou záruku +1 rok za 675 Kč, budete platit pouhých 165 Kč po dobu 36 měsíců.

Vybere si každý

Při koupi nového mobilu je pro každého důležitá jeho kvalita. Na tu Xiaomi rozhodně dbá a nabízí špičkové telefony za příznivé ceny. Třeba Redmi Note 10 5G je jeden z nejlevnějších 5G telefonů. Jeho prvotřídní 6,5" Full HD+ displej se chlubí navíc technologií Adaptive Sync. Za zmínku jistě stojí i trojnásobný fotoaparát s 48Mpx rozlišením, se kterým bude každá fotografie jako od profesionála nebo velká baterie s kapacitou 5 000 mAh. Mezi další funkce pak patří boční snímač otisků prstů, NFC a samozřejmě plynulé 5G připojení.

Na Alze najdete široký výběr telefonů Xiaomi z řady Redmi Note 10 5G nebo také Mi 11 či POCO X3. Vybere si zde opravdu každý, a to i ten, kdo je při nákupu náročnější.

Akce Mobily s prodlouženou zárukou na 36 splátek bez navýšení platí pro všechny nové mobily nad 1 999 Kč od 7. 7. 2021 do 1. 8. 2021.

Další články

Načítám