Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Abychom zjistili, co stojí za slavnou Stockholmskou dietou a jestli je opravdu možné zhubnout jednoduše a rychle, požádali jsme Tomáše, aby ji sám vyzkoušel. Tomáš je stále v šoku z výsledků, kterých dosáhl - rychle a bez námahy shodil 37 kilo…

Jaké byly vaše předchozí zkušenosti s hubnutím?

Vždycky jsem byl celkem baculatý. V minulosti jsem se ale hubnout ani nesnažil, protože jsem si myslel, že je to nemožné. Celý život jsem byl na sladké, jedl jsem všemožné rolky a dorty (smích). Špatně jsem se stravoval – jedl jsem jen dvakrát denně, a navíc jsem do sebe vždycky nacpal obrovské množství jídla těsně před spaním. Není vůbec divu, že jsem jen přibíral.

Co vás motivovalo k hubnutí?

Moje váha se vyšplhala až na 130 kg a vypadal jsem příšerně, a navíc se výrazně zhoršil můj zdravotní stav. Poté, co jsem si prošel hromadou nemocí a zkonzumoval spoustu antibiotik, mi praktická lékařka řekla, že hlavním problémem je má nadváha. Upozornila mě, že jestli takhle budu pokračovat dál, může mít můj příběh smutný konec. To byla poslední kapka. Rozhodl jsem se se sebou něco začít dělat a začal jsem hledat snadný a zdravý způsob, jak zhubnout, aniž bych musel hladovět.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Tomáš vyzkoušel v Evropě populární StockholmDiet.com a shodil 37 kg

Jak jste byl spokojený se StockholmDiet.com?

Vůbec jsem neváhal a s dietou jsem začal hned, co jsem ji objevil. Začít byla hračka, jelikož bylo v jídelníčku všechno podrobně popsané krok za krokem a nebylo v něm nic neobvyklého. Samozřejmě, že prvních pár dní bylo nejtěžších, jelikož jsem se najednou začal stravovat úplně jinak než předtím, ale vůbec jsem neměl hlad. Během několika dní si moje tělo zvyklo a viděl jsem první výsledky – shodil jsem 6 kilo.

Kolik jste shodil celkem?

Od začátku diety jsem shodil už 37 kilo.

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Tomáš vyzkoušel v Evropě populární StockholmDiet.com a shodil 37 kg

Se serverem StockholmDiet.com zhubnete tím, že budete jíst svá oblíbená jídla. Začněte s bezplatným testem a zhubněte za 7 dní!

Jak se změnil váš život?

Tak zaprvé, už netrpím na nemoci. Výsledky diety jsou naprosto skvělé – už mě netrápí bolest zad, se kterou jsem se musel potýkat celých 12 let. Také jsem byl na kompletním vyšetření u lékařky a měli jste vidět její obličej, když viděla, jak dobré jsou výsledky vyšetření. Řekla, že mám nyní zdraví jako zamlada.

Doporučil byste StockholmDiet.com lidem, kteří trpí nadváhou?

Ano, stoprocentně! Každému, koho trápí kila navíc, mohu stockholmskou dietu jen doporučit! Vyzkoušejte ji a nebudete zklamáni!

Foto: SCIENCE22.COM SIA
Objevili jsme způsob, jak rychle a jednoduše zhubnout. Tomáš si to vyzkoušel a výsledky jsou šokující!

Není to jen další obyčejná dieta – je to vaše rozhodnutí žít lepší život bez kil navíc. ZAČNĚTE ZDE A NYNÍ vyplněním jednoduchého testu zdarma!

Další články

Načítám