Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Pavla Trávníčka (73) je ženou činu. Už v době lockdownu začala pro umělce, kteří nemohli vystupovat, pořádat online koncerty, nyní se pustila do další činnosti. Uspořádala charitativní koncert na pomoc tornádem postižené Moravě.

„Když jsem se dozvěděla, co postihlo Moravu, okamžitě jsem kontaktovala paní starostku z Mikulčic Martu Otáhalovou a dohodly jsme se na pomoci pro Mikulčice, neboť sama pocházím z Moravy a nikdy nevíme, kdy budeme pomoc potřebovat my,“ svěřila se Super.cz Monika Trávníčková.

„Jsem velmi ráda, že se umělci zapojí bez nároku na honorář a postižené Mikulčice podpoří. Během večera vystoupí například Stanislav Hložek, Ilona Csáková, Jaroslav Svěcený, Jožka Šmukař s cimbálovou kapelou, Martin Chodúr či Heidi Janků,“ řekla Trávníčková k charitativnímu koncertu, který je naplánovaný na 21. července v Mikulčicích.

Mezi vystupujícími bude mít i zpěvačku Ilonu Csákovou, které nyní jeden z koncertů zrušili, a to kvůli její politické činnosti a volbám.

„Vzhledem k tomu, že si koncerty organizuji a pořádám sama, tak tyhle politické a apolitické věci opravdu neřeším. Jsem velmi ráda, že umělci se do tohoto projektu zapojí, a to i přes nelehkou dobu, kdy jsme měli zakázané vystupovat kvůli covidu," řekla Super.cz Trávníčková.

„Také všichni vystupují ve svém volném čase, bez nároku na honorář. Jde nám o to, abychom zpříjemnili situaci na jižní Moravě, aby všichni na chvíli zapomněli na své starosti a užili si společně s námi krásný koncert, který je pro všechny, kdo pomáhali, kdo se podílejí, kdo chtějí pomáhat Mikulčicím a okolním vesnicím," řekla manželka Pavla Trávníčka, která má na podobné rozbroje jasný názor.

„Myslím si, že by se kultura a politika neměly spojovat dohromady, každý máme své názory, za kterými si pevně stojíme, a já Ilonu velmi obdivuji, že je dává na veřejnost a bojuje za své názory. Samozřejmě všechny srdečně zveme, 21. července ve středu přijďte podpořit Mikulčice," dodala Monika k charitativnímu koncertu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám