Hlavní obsah
Článek

Americká herečka, režisérka, scénáristka a producentka Dyan Cannon (74) si sice ke svému vzhledu dopomohla několika plastickými zákroky, ale i přesto jí nikdo nemůže upřít, že vypadá famózně! Představa, že této štíhlé dlouhovlasé blondýnce pomalu táhne na osmdesátku, je neuvěřitelná. Cannon, jež byla za svůj život třikrát nominována na Oscara, zkrátka dokázala ošálit čas.

Cannon je známá také jako bývalá manželka herecké legendy Caryho Granta, za nějž se po několika letech bouřlivého soužití provdala. Manželství, ve kterém byl Grant o 33 let starší než Cannon, se však po třech letech rozpadlo, ale zůstala z něj dcera Jennifer. Herečka koncem října také představila knihu, kterou napsala o životě s Cary Grantem.

Dyan, jež začínala jako modelka, byla poprvé nominována na Oscara v roce 1969 za film BOB & CAROL & TED & ALICE. V akčním dramatu Kořist si pak zahrála například s Jean-Paulem Belmondem nebo Omarem Sharifem. Úspěšná byla i komedie Pomsta růžového pantera nebo její autorský snímek Number One, za nějž byla opět nominována na Oscara. Do třetice to pak bylo za film Nebe počká, za který nakonec získala Zlatý glóbus.

Reklama

Další články

Načítám